Föreläsningar version 2

Föreläsningarna har startat och hitills har jag haft Management Information Systems, Micro Economics och Business Law.

Alla manliga föreläsare. Men jag har hört att det ska vara en kvinnlig på Accountning for Management Systems föreläsningen imorgon.

Gillar skarpt han från första ämnet jag nämnde eftersom han har tydligen inte föreläst på 20 år och är lite ringrostig och tar inte alltid dom tradionella vägarna till en lösning. Vilket jag tycker är grymt häftigt, han kommer till universitet direkt från arbetslivet och vet vad det handlar om. Yay!

Vad mer? Inte mycket. Har fajtats mot jetlag i ett antal dagar nu eftersom det har fått mig att vara uppe sent på natten då jag inte kan sova. Det förvånar mig lite, för när jag kom tillbaka till Sverige så hade jag ingen jetlag....varför får jag det bara jag åker tillbaka hit igen??

Har sett några nya sportsklasser jag vill testa. Cheerleading är en av dom......;)

Var och hälsade på en kompis på jobbet idag. Första gången jag var där och jag åkte fel väg till att börja med. Gah! Jag åkte en halvtimma mer än vad jag behövt. Gissa om hon skrattade när jag berättade det för henne. Det var efter hennes skratt som jag frågade henne om hon hade kollat om hon inte hade en död hund gömd någonstans i bilen eftersom den luktade så illa. Hon blev upprörd på mig i ett par minuter innan hon skrattade. [Hon äger två hundar själv så hon måste reagera, det är tydligen någon oskriven regel]

Varför just hund? Jag vet inte, det luktar som en blöt hund. Eller hund i allmänhet. Vad skulle jag ha sagt? Hey, har du en död häst gömd i bilen? Japp. Absolut den rätta kommentaren.

Och jag har tydligen frivilligt sagt att jag ska vara med i hejarklacken för mitt torn när dom spelar Dodgeball. Är det nån som har det svenska ordet för det? Någon?
Jag vill också gärna veta om någon kan svaret till mina korsord som har Far, och tre bokstäver? NÅGON?

 Nu måste jag verkligen sova. MÅSTE. Jetlag! Släng dig i väggen och gå ut och lägg dig i kylan och frys!

FotonKöpenhamns flygplats. Eh....ett chokladställe på själva flygplatsen.


Flygplanet till Bangkok. Där alla fick se på stora skärmen om dom ville se på tv.
Jag löste korsord som sagt. Och läste Arn.


Bangkoks flygplats. Tjusig. Men väldigt lååååång att vandra.


Ett mycket finare och färgladare plan med EGNA små TV's.


Tadaaa!

Tillbaka i Melbourne

Nu star jag pa Melbourne flygplats. En dag  for tidigt an vad jag talat om for alla andra. Detta kommer jag pa nar jag sitter pa flyget fran Bangkok till Melbourne sa jag inte ringa eller maila nagon och tala om det! Gah! Som tur ar sa ar Ainsley varldens basta och talar om att hon kommer och hamtar mig sa fort hon kommer tillbaka fran stan. Yes! Tack Ainsley.

Flygbolaget jag akte med denna gangen har frackare kladsel. Men dom stinker parfym hela ganget! Mattligt med parfym ar helt okej. Men nar det kanns som man bytt ut dusch mot parfym sa ar det nat som ar fel. Och jag trodde aldrig att jag skulle saga detta, men dom ar lite FOR artiga. Jag handlade en grej pa Bangkoks flygplats, somn depriverad och lider av allergi, och blanger ilsket pa alla mer eller mindre medan jag ocksa sag ut som en yr hona som var arg over det faktum att det tog mig nastan 20 minuter att ga till nasta gate. INNE I TERMINALEN! Anda sa var dom sitt artigaste och gjorde den dar fracka huvudbugningen med handerna framfor sig. Jag hade inte varit sa artig om jag hade mott mig i det tillstandet.

Fran Kopenhamn till Bangkok var okej. Trots att det var tjuriga ungar som prompt skulle ha mat varannan timme och tyckte inte om att sitta still. Nagra av dom var riktigt gulliga. Promise. Men det var inte dom 30/40 aringarna som at mat varannan timme ocksa. Resten av oss fick minsann noja sig med tva mal mat.
Sen hade jag tre blonda unga danska tjejer framfor mig. Systrar? Vet inte. Det var bara en av dom som hade talamod med sin lillebror som prompt vill komma fram och vara med stora syster. Henne gillade jag. Plus att hon tog hansyn och sankte inte stolen alldeles ner i knaet pa mig. Det hade inte gjort nagot. Jag hade bestamt mig for att vara zenhumor. Det holl inte lange da jag borjade muttra och morra for mig sjalv over det korsordet som mamma skickade med. Da ryckte hon till och tittade skramt pa mig, trodde sakert att jag muttrade over hur langt bak hon hade stolen. Heh.
Men allvarligt, Far pa tre bokstaver? Nagon?

Har nu ocksa fatt ga igenom custom for forsta gangen. Spannande. En aldre man som avundsjukt tittade pa de kakor och den exklusiva chokladen fran Ene. Jag beklagade att jag inte hade en extra och ge honom, och han skrattade glatt och onskade mig en trevlig kvall. Wow. Tror nog att jag fatt en lite battre uppfattning om folk som jobbar pa flygplatsen har nu. Och nat jattecoolt. Nar vi stod vi bagage rull grejen vandrade en stor hund forbi som viftade med svansen glatt nar tullmannen sa at honom att soka. Dom matchade varandra perfekt.
Sen kom en aldre dam med en liten hund som ocksa genomsokte. Dom matchade ocksa. Och den lilla hunden hittade nagot. Stannade inte kvar for att kolla. Jag vet. Har inget action sinne.

Lagger inte lite bilder som jag tog ocksa senare nar jag kommit tillbaks till rummet.

See ya later alligator!


RSS 2.0