Phillip Island pt 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Phillip Island

 

 

 

 
 

 

Great Ocean Road Tour

 

  

 

Plugg

Jag pluggar Lillan.

Halv special middag + Blåbärs cheesecake

Cheesecaken är en point cake. "I go to the store and point on which I want."

Fniss. Inte jag som sagt detta.

Förlåt för att jag inte uppdaterat

Jeesh. Jag måste sätta en dag i veckan när jag sätter mig ner och uppdaterar denna bloggen. Får se, jag har fått gjort den där extra tentan som jag var tvungen att göra eftersom jag inte fick godkänt första omgången i ämnet och det känns jättebra att fått den gjord. Det kändes lättare att göra den denna gången också eftersom förra gången blev jag så stressad att jag inte kom ihåg Accounting delarna så att allt annat föll ur huvudet också. Nåja, nu är den gjord.

Hm. Vi har haft ett tower party där man klär ut sig till sitt tema och sedan går man och visar upp sig för dom andras towers och bestämmer vilka som klätt ut sig bäst. Suck, vi vann inte denna gången heller. Men vi var grymma. Här är några bilder. Vi var sjukhus, och det är inte så svårt att gissa att jag hade klätt ut mig till Psykpatient tillsammans med Eshan som står med bandage om huvudet.

Och dom nästa bilderna är från när vi var på ett fint choklad ställe som heter Max Brenner inne i stan:

Och vi var på Footy match igår. Hawthorne Vs Collingwood. Whew. Japp, Aussie fotboll är verkligen brutal. Tyvärr har jag bara lånat en bild från en kompis som var på matchen. Min kamera bestämde sig för att batteriet inte ville längre. Stön.Hawthorne vann. Överlägset! Yes. Mitt nya favorit lag. Plus att en av spelarna har långt hår medan alla andra spelare hade kort hår och eftersom jag tycker om att supporta självständigthet + lagets färger var snygga, så voila, nytt favoritlag. Heh.


RSS 2.0